fbpx

Ha tervező, vagy kivitelező, itt a helye!

Magasabb profit, gyorsabb munka: házépítés SIP Europe módra!

| 2020.11.27 09:00 – online rendezvény |

Kattintson a gombra, regisztráljon néhány rövid kérdésre adott válasszal és igényeljen belépőjegyet!

Miről lesz szó az eseményen?

Z

Az eseményen bemutatjuk azokat a jövőt egyre inkább meghatározó trendeket, melyeket az elmúlt években Európában tapasztaltunk, és egyre inkább hatással lesz hazánk építőipari trendjeire.

Z

Egy alternatívát ajánlunk a hagyományos technológiákkal dolgozó építészek, és kivitelezők számára. Bemutatjuk, milyen előnyökkel jár a SIP építési rendszer mind az építészek, mind a kivitelezők, és építtetők számára. Azt is megmutatjuk, mikor célszerű más anyagokkal, technológiákkal kombinálva alkalmazni.

Z

Szó lesz arról, hogy ez miért csak az előszobája annak a világszerte megindult törekvésnek, amely további követelményeket támaszt az építőipar egésze felé, ezzel érintve már a nagyobb méretű, ma még hagyományos technológiával épülő beruházásokat is.

Z

Megismerjük, hogy a SIP Europe gyakorlata hogyan illeszkedik ebbe a közel nulla, vagy nulla energiaigényű házak építésének törekvésében, illetve milyen előnyökkel jár a SIP építési rendszer mind az építészek, mind a kivitelezők számára.

Z

Megismerheti a fa, mint alapanyag előnyeit a SE-SIP technológia kialakulásának történetét, és helyét is, tovább azt hogy hogyan illeszkedik, és mennyire kompatibilis a különböző fa szerkezetű építési módokkal.

Z

Bemutatjuk az elmúlt években 12 országban elkészült inspiráló saját projektjeinket illetve megismeri cégünket, minket, termékeinket, minősítéseinket, kiemelkedő szolgáltatásainkat,illetve együttműködési lehetőségeket, amelyekkel tőlünk egy komplett rendszert, és támogatást kap - hiszen többet adunk egy egyszerű építőanyagnál.

Mitől különleges a SIP EUROPE építési rendszerrel épült könnyűszerkezetes ház?

A kivitelező oldaláról nézve

– Teljes építési rendszer a padlótól a tetőig
– Gyorsabb munkavégzés, gyorsabb megtérülés
– Nagyobb profit
– Jobb kapacitáskihasználás (évi 5-6 projekt helyett 10-20 is befejezhető)
– Kevesebb szakképzett munkaerőigény, kisebb csapat
– Könnyű, egyszerű szerkezetépítés akár 3 nap alatt
– Tiszta munka, minimális építési hulladék
– Méretpontos kivitelezés, egyszerűbb utómunkák
– Télen is végezhető építkezés
– Kiszámítható munkaütemezés, egyszerűsödő logisztika
– Alvállalkozó mentes folyamatok
– Oktatás, folyamatos mérnöki támogatás
– Tanúsított építési rendszer, 50 év szerkezeti garancia

Tervezői oldalról nézve

– Előremutató, modern technológia alkalmazása
– Tervezői rugalmasság
– Egyedi formák kialakításának lehetősége,
– Egyszerű szerkezet, különféle anyagok kombinációja nélkül
– Folyamatos mérnöki támogatás szolgáltatás
– Oktatás
– Gyors elsajátítás
– Gyorsabb tervezés
– Megnövelt kapacitás
– Oktatás, folyamatos mérnöki támogatás.

Tervezői oldalról nézve

– Előremutató, modern technológia alkalmazása
– Tervezői rugalmasság
– Egyedi formák kialakításának lehetősége,
– Egyszerű szerkezet, különféle anyagok kombinációja nélkül
– Folyamatos mérnöki támogatás szolgáltatás
– Oktatás
– Gyors elsajátítás
– Gyorsabb tervezés
– Megnövelt kapacitás
– Oktatás, folyamatos mérnöki támogatás.

Az ügyfél oldaláról nézve

– Rövid időn belül beköltözhet új otthonába
– Nincsenek „meglepetés” költségek
– Személyre szabott terek kialakítása
– Vékonyabb falvastagság – nagyobb hasznos alapterület
– A hagyományos technológiáknál kedvezőbb ár
– Minimális rezsiköltség
– Akár zéró energiaigényű fenntartás
– AA++ energetikai besorolás
– Passzívház lehetőség
– Egészséges környezet
– Kiemelkedő komfortérzet
– Alacsony CO2 kibocsátás
– Tanúsított építési rendszer
– 50 év szerkezeti garancia.

Miért ne dolgozna ezzel az egyszerű és gyorsan kifizetődő módszerrel?

Magyarországon sokan még mindig a téglára gondolnak, ha házépítésről van szó, idegenkednek a könnyűszerkezetes megoldásoktól. A hagyományos technológiákkal (tégla, beton) azonban sokáig tart egy családi otthon – vagy épp egy nagyobb épület – megépítése, gyakran az időjárási körülmények is lassítják a munkát. Egy innovatív módszerrel – a SIP EUROPE paneleivel – azonban könnyűszerkezetes házaink minőség és kivitel szempontjából megkülönbözhetetlenek a téglából építettektől. A gondos tervezés után a méretpontos SIP Europe panelek összeszerelése napok alatt lehetséges, így a kulcsrakész állapot akár 90 nap alatt elérhető egy komplett családi ház esetében.

Tervezők és kivitelezők figyelem!

Magyarországon ilyen rendezvény nincs több, érdemes nálunk megismerni minden újdonságot, hogy könnyebben és gyorsabban jusson bevételhez és lekörözze az építőipar többi szereplőjét!

Erre számíthat, ha eljön hozzánk

Bemutatjuk a SIP Europe építési rendszerben rejlő lehetőségeket, a házakba beépíthető innovatív megoldásokat az energiatakarékosság terén. Gyakorlati információkkal is ellátjuk leendő partnereinket, hiszen élőben és videofelvételeken láthatják, hogyan épül fel egy épület a SIP Europe panelekből. Megtudhatja azt is, kinek, mikor a legjobb a SIP építési rendszerben gondolkodnia, mikor érdemes kombinálni, esetleg mást választani.

| Mi nem titkolunk el semmit! |

Miben más ez a rendezvény?

Itt nem egy egyszerű termékbemutatóval találkozik majd, hanem egy teljes rendszerrel, amelynek megismerése után máris azon fog gondolkodni, hogyan építhetné házait a SIP Europe építési rendszerével.

Segítünk bevételét növelni!

A hagyományos építőipar költségvonzatai kiszámíthatatlanok, időről időre felbukkannak rejtett, nem várt kiadások, melyek tovább növelik a számla végösszegét, melynek egy részét nem ritkán a kivitelező viseli. Ráadásul emiatt a megrendelői oldalról a kifizetések megcsúszhatnak, ami nem tesz jót egy építőipari cégnek.

A SIP Europe paneleiből épített házak fix, így kiszámítható költséggel bírnak, pont annyi lesz a vége, amennyit az első kalkuláció mutat, se több, se kevesebb. Már ez is a profit relatív növekedését jelenti, viszont az, hogy sokkal kevesebb szakmunkára, alvállalkozóra van szüksége az építkezés során és a rendkívüli gyorsaságnak köszönhetően akár kétszer több megbízásnak tud eleget tenni, komoly hasznot hoz éves szinten a vállalkozásának!

Új lehetőségekre nyitunk ajtót!

Budapesten, de Magyarország nagyvárosaiban is több ezer, közel 100 éves épület áll leromlott állapotú tetőszerkezettel. Ezek az épületek már nem bírják el a hagyományos technológiákkal kivitelezett ráépítéseket, miközben értékes építési területek magasodnak városaink szívében. A SIP Europe szerkezete akár nyolcszor könnyebb a hagyományos megoldásoknál, ami ideális lehetőséget nyújt a ráépítésekhez, bővítéséhez. Cseréljen tetőt és emeljen újabb két szintet a SIP Europe szerkezetével a lakók kényelmének zavarása nélkül akár 3 hét alatt, mellőzve a huzamos idejű közterület foglalással, vagy daruzással járó extra költségeket.

Miért éri meg regisztrálni a rendezvényre?

Mert pontos információkat adunk a SIP Europe panel rendszer építőipari alkalmazhatóságáról.

Mert segítünk spórolni és extra profitot termelni.

Mert megduplázhatja cége kapacitását.

Mert olyan tudást adunk át, amit más nem.

Mert építőipari vállalkozások, beruházók és önkormányzatok egyaránt kihasználhatják a SIP panelekben rejlő lehetőségeket.

Mert ingyenes. Ez már önmagában is talált pénz!

.

| 2020.11.27 09:00 – online rendezvény |

© 2020 SIP EUROPE – Minden jog fenntartva. | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató |