fbpx

Várjon még… Sikeresen lefoglalta a helyét az eseményre, de van még itt egy fontos dolog…

Ne maradjon le a különleges ajánlatról

Kérje a SIP EUROPE csomagot MOST
15.000 forint helyett csak
2 490 Forintért!

A SIP EUROPE eseményről videó felvétel készül. Ezeket a felvételeket, és a mellé járó exkluzív bónuszokat most elővételben 15.000 Ft helyett mindössze 2.490 Ft-ért megrendelheti. Így korlátlanul nézheti meg őket, amikor csak szeretné.

Ez az ajánlat csak addig érvényes, amíg be nem zárja ezt az oldalt!

Miért érdemes befektetine az esemény felvételeibe?

3 ok ami miatt megérné MOST LÉPNIE, és megvásárolni a felvételeket

Nem marad le semmiről

A videó felvételeket bármikor visszanézheti, így garantáltan nem marad le egyetlen fontos gondolatról sem. Megmutathatja befektetőinek, tervezőjének, kivitelezőjének, vagy akár leendő ügyfeleinek is.

Innovatív megoldások

Olyan innovációs technológiát, és kézzelfogható tudást adunk a kezébe, amivel akár megtöbbszörözheti cége kapacitását, és több bevételhez juthat. Olyan tudást adunk, amit más nem.

Exkluzív bónuszok

A  videó, és hanganyag segítségével jobban megértheti a SIP szerkezet lényegét, és hogy miként tud vele nagyobb profitra szert tenni. A bónuszokat csak itt szerezheti meg.

Bónuszok amiket kap, ha kéri a videó felvételeket

Ezeket a bónuszokat máshol nem tudja megszerezni, csak itt.

kivitelezőként miért érdemes és könnyű átállni az SIP szerkezet építésére?

Készítettünk egy videós interjút, ahol a gyártó részletesen beszél a SIP rendszer jövőjéről, előnyeiről, gyorsaságáról.  Arról is beszélgettünk, hogy egy összeszokott csapat miként képes akár 8 nap alatt megépíteni egy kétszintes házat.

Mit mondanak a kivitelezők a SIP europe rendszerről?

Mit mondanak azok a kivitelezők akik megismerkedtek a SIP EUROPE rendszerével? Hallgassa meg, egy több éve favázas épületekkel foglalkozó kivitelező igazán őszinte reakcióját a folyamatban lévő SIP projektünk helyszínéről. 

Kérje a SIP EUROPE csomagot MOST
15.000 forint helyett csak
2 490 Forintért!

+ Ajándék hangfelvétel 3 000 Ft értékben
+ Ajándék videó interjú 5 000 Ft értékben
Ez az ajánlat csak addig érvényes, amíg be nem zárja ezt az oldalt!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha megnézte az anyagokat, és úgy érzi, hogy semmi újat és hasznosat nem hallott, akkor 14 napon belül írjon egy levelet, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a felvételek díját!

Gyakran ismételt kérdések

t

Hogyan férek majd hozzá a felvételekhez?

A videó felvételeket és a bónuszokat egy zárt felületen fogja elérni. A bónuszokat a fizetést követően azonnal elérheti. Az eseményről készült felvételek elkészületéről, pedig e-mailben fogjuk értesíteni.

t

Mobilról is megnézhetőek a felvételek?

Igen. A videó felvételeket és a bónuszokat bármilyen eszközön megtekintheti, vagy meghallgathatja.

t

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Igen, mivel az egész vásárlási folyamat automatizálva van, csak bankkártyával tudja a felvételeket megvásárolni. Mindent megtettünk, hogy az online fizetés egyszerű, és biztonságos legyen. Az online fizetésről az OTP bank SimplePay szolgáltatása felel. Ez Magyarország egyik legismertebb és legbiztonságosabb online fizetési szolgáltatása, hozzánk semmilyen bankkártya adat nem kerül. Az adatokat az OTP felületén adja meg. A cégünket pedig komoly vizsgálatnak vetette alá a bank, hogy lehessen ilyen online fizetési megoldásunk.

© 2020 SIP EUROPE – Minden jog fenntartva. | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató |